Lockup-large-green

oDesk Readiness Test for Independent contractors and staffing managers Test answer in 2013

1. A good profile includes which of the following?
Ans: e. All of above.

2. What is the secret to being a highly successful freelancer on oDesk?
Ans: e. All of above.

3. Which of following is TRUE about fixed-price jobs?
Ans: e. All of above.

4. Before you apply for a job, what questions should you ask yourself?
Ans: d. All of above

5. Which of the following is TRUE about hourly jobs?
Ans: d. All of above

6. What do you need to be successful on oDesk?
Ans: e. All of the above

7. What is one smart way to prove you’re right for job?
Ans: c. Offer to do a short, paid “test project” to show you have the necessary skills.

8. Which statement about the Team app is FALSE?
Ans: c. The Team App must be used for fixed-price contracts.

9. oDesk charges clients 10% of what they pay on your contract.
Ans: a. True

10. This question is based upon the figure shown below

 
Question:
What kind of profile image works best for attracting clients?
Ans: a. A picture of me smiling. because it’s considered more trustworthy and pleasant.
Advertisements

4 thoughts on “oDesk Readiness Test for Independent contractors and staffing managers Test answer in 2013

    1. Actually the answer for “Which of following is TRUE about fixed-price jobs?” is wrong the correct answer is D: Terms of the job are agreed upon before work begins.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s